Het nut van HACCP-Coach

Het nut van HACCP-Coach

HACCP is wellicht bij iedereen in Horeca en catering bekend. Als voedselverwerker ben je verplicht een HACCP plan op te stellen. De overheid conroleert dit via het FAVV. Voor beginners lijkt het een hele last maar ook ervaren rotten kennen tijdens piekpunten hun HACCP-stress. Zeker als de wetgeving strenger wordt. Het geheim ligt in een combinatie van opleiding, de juiste documenten, een goede infrastructuur en geschikte methodes. En bij Annemie, uw coach in voedselveilgheid.

Een onafhankelijke expert om hierin te helpen is een grote meerwaarde. Starters worden hiermee heel snel op weg geholpen. De grondige audit kan ervoor zorgen dat u bij de officiƫle audit van het FAVV met glans slaagt. Zaken die met veel personeel werken, hebben nog meer baat bij externe hulp. De tijd ontbreekt namelijk vaak om telkens alle nieuwkomers goed op te leiden of om alle documenten en registraties juist op te stellen. Hetzelfde geldt voor allergeneninformatie. Onafhankelijk hulp levert tijd en geld op.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x