Tot 15% meer marge door menu-engineering

Tot 15% meer marge door menu-engineering

Wij zijn voor u, op zoek gegaan naar de WINSTZOEKER voor de Horeca-ondernemer.

En hebben die gevonden!

Vanaf nu kan de HACCP-Coach u dan ook een extra opleiding aanbieden.

Én met de KMO Portefeuille waardoor je hiervoor 40% subsidie kan krijgen.


Menu-engineering brengt tot 15% meer marge op!

Of hoe een juiste foodcost-berekening samen met verkoopsstatistieken en psychologie er voor zorgen dat je die extra euro's verdient waar je recht op hebt.

Even snel rekenen :

€1000 omzet per dag

  • +10%

€100 per dag

  • x 6 dagen per week
  • x 50 weken 

extra winst van € 30.000 per jaar!


Je moet daar vanzelfsprekend wel iets voor doen!

Rentabiliteit per gerecht bepalen :  

  • Verkoopprijs MIN (Foodcost + Personeelskost)
  • Verkoopsanalyse : Populariteit van je menu-items bepalen

Volgende stap is dan bepalen welke producten we:

  1. behouden
  2. aanpassen
  3. duurder of goedkoper aanbieden
  4. schrappen

En dan komen we met een voorstel van nieuwe kaart.


Maar Annemie, daar heb ik allemaal geen tijd voor....

Goed nieuws!

HACCP-Coach en de winstzoeker voor de Horeca-ondernemer helpen je!

DUS aarzel zeker niet om ons te contacteren!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x