HACCP-Coach & Annemie Bert

HACCP-Coach & Annemie Bert

De HACCP Coach is een onafhankelijke expert die horecazaken en voedingsverwerkende bedrijven helpt en begeleidt om volledig conform te zijn met de geldende HACCP richtlijnen en wetgeving.

Annemie geeft je enkele tips waar we nu zeker werk van kunnen maken!

ALLERGENEN

- Zet alles duidelijk op punt

- Werk toekomstige menu's nu ook al volledig uit

REINIGINGSPLAN

- Maak een jaarplanning met het correct reinigingsmiddel aan gekoppeld

  1. Dagelijks
  2. Wekelijks
  3. Maandelijks
  4. Half jaarlijks

DOCUMENTEN

- Technische fiches ongediertebestrijding

- Technische fiches reinigingsmiddelen

FIFO

- Diepvriescel en koeling

- Lijst alles op

- Plan je toekomstig menu op basis van deze lijst

Dit kan via onze super makkelijke en handige tool. Creƫer nu je rust voor als je terug opstart!



{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x