Opleidingen

HACCP-Coach

HACCP-Coach

De HACCP Coach kan snel en efficiënt starters en gevestigde zaken in de voedingssector op weg zetten met de HACCP wetgeving. Een traject bij de HACCP-Coach is de meest doeltreffende manier om u klaar te maken voor een controle van het FAVV. De HACCP-Coach biedt verschillende opleidingen aan, op maat van jouw onderneming. Hierin brengen wij u volledig in orde met de wetgeving.

Lees meer
HACCP voor starters

HACCP voor starters

De HACCP Coach kan snel starters op weg zetten met de wetgeving. Het autocontrole systeem wordt volledig uitgelegd zodat men kan opstarten.

Lees meer
HACCP Audit

HACCP Audit

De HACCP-Coach komt langs en zal op basis van de checklist van het FAVV, een professionele HACCP Audit uitvoeren. De documenten en registraties (reinigingsschema, temperatuurcontrole, allergeneninfo, ...) van jouw bedrijf doorlichten.

Lees meer
HACCP Totaal Traject

HACCP Totaal Traject

Een HACCP Totaal Traject is de meest doeltreffende manier om u klaar te maken voor een controle van het FAVV. De HACCP Coach biedt een Totaal Traject gedurende 1 jaar aan. Hierin brengen wij u per kwartaal volledig in orde met de wetgeving.

Lees meer
De WINSTZOEKER voor de Horeca-ondernemer

De WINSTZOEKER voor de Horeca-ondernemer

Optimaliseer je food- en beveragecost & margeverbetering door de perfecte menukaart. Ook om je personeelsefficiëntie te verhogen kan je bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x