HACCP Totaal Traject

Is uw personeel voldoende op de hoogte van de nieuwste normen en wetgevingen rond HACCP?
Zijn er bepaalde aspecten rond kwaliteit of organisatie in uw keuken die stukken beter kunnen?
Heeft uw personeel nood aan een opfrissing of training rond de HACCP registratie?Dan bent u bij de HACCP Coach aan het juiste adres!

Een in-house HACCP Totaal Traject is de meest doeltreffende manier om u volledig in orde te brengen met de wetgeving. De HACCP Coach biedt een HACCP Totaal Traject aan waarbij we gedurende 1 jaar, per kwartaal, stap voor stap, u begeleiden in de documenten, registraties en allergeneninformatie.

Wat houdt een HACCP Totaal Traject in?

Audit: richtlijnen en wetgeving rond

  • Infrastructuur
  • Documenten
  • Registraties

Registratie en documentatie: richtlijnen en wetgeving rond

  • Temperatuur
  • Etikettering
  • Inkoop, ontvangst, opslag en bereiding
  • Allergeneninformatie
  • Opleiding Hygiëne

Voor wie is dit Totaal Traject geschikt?

Dit HACCP Totaal Traject is geschikt voor personeel en verantwoordelijken van grootkeukens, horeca, traiteurs, detailhandel in voedingswaren, brood- en banketbakkerijen, groente- en fruitverwerkende nijverheid en kinderopvang met een eigen keuken.

Hoe verloopt dit praktisch?

Deze opleiding wordt flexibel georganiseerd in uw zaak of bedrijf rekening houdend met de werkuren van het personeel. Gedurende 1 jaar brengen wij u 4x een bezoek waarin we u steeds verder klaar maken voor een controle. Alle nodige documenten en tools die nodig zijn voor een correcte HACCP registratie worden besproken. 

Opvolging na dit Traject

Na dit Totaal Traject kan je best jaarlijks opnieuw een Audit inplannen om te kijken of alles nog steeds vlot verloopt en of er nog extra aanpassingen moeten gebeuren. Kijken of alles nog steeds vlot verloopt, of er nieuwe regels zijn en of er nieuwe aanpassingen moeten gebeuren. 

 Bovendien 40% subsidie mogelijk  voor opleidingen door de KMO Portefeuille. HACCP Totaal Traject

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x