Temperatuur sensoren

TEMPERATUUR CONTROLE, OPSLAG GRONDSTOFFEN
De controle van koelingen en diepvriezers is een tijdrovende taak en wordt daarom ook vaak vergeten. Iets wat we dagelijks tegenkomen zijn de lijsten die aan de koeling hangen, en niet zijn ingevuld. Op deze manier is er uiteindelijk geen controle op de temperatuur. Met HACCP-Coach Digitaal wordt het registreren van deze temperaturen gemakkelijk. Je krijgt bovendien een herinnering wanneer dit dient te gebeuren, zodat je dit niet kan vergeten.

TEMPERATUUR BEWAKING DIRECT IN UW HACCP OPLOSSING
Met de gebruiksvriendelijke registratie- en bewakingssystemen heb je 24/7 real-time controle op de CCP’s van o.a. werk- en opslagruimtes, koel- en vriescellen, toonbanken, vitrines en uw bestel- of vrachtwagen.

EFFICIËNTER PROCES
Het komt nog vaak voor dat het monitoren handmatig uitgevoerd wordt. Dit kost erg veel tijd en de kans is aanwezig dat het monitoren aan uw aandacht ontsnapt. Om volledig inzicht te krijgen in uw koelketen en de veiligheid van uw producten te kunnen waarborgen adviseren wij het proces gemakkelijker, sneller en efficiënter te maken.

AUTOMATISCHE TEMPERATUUR REGISTRATIE EN BEWAKING
Wij bieden draadloze temperatuurregistratie en bewakingssystemen aan waarmee u onder andere meer controle heeft op de temperatuur en de luchtvochtigheid.

UNIEK AAN DEZE OPLOSSING
Wat deze oplossing zo uniek maakt is dat we 100% omruilgarantie bieden op de sensoren en gateway bij normaal gebruik.  Dit zorgt voor een altijd werkend temperatuur oplossing.  

Wat zit er in een pakket

  • Gateway (€165/stuk)
  • Sensor (€60/stuk)
  • Inlogcode
  • Kalibratierapport
  • Beschrijving "Hoe aan te sluiten" 
  • Datakost (€5/sensor/maand)
  • 100% omruilgarantie normaal gebruik (sensor & gateway)


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x